Zangles Natasja Voordes
Zangles Loerbeek: Eunice Nahuis, zangeres en presentatrice
GrootNieuws Radio.

Online Zangles:

Joke Jansen Groningen

Zingen is geweldig omdat het je boven de alledaagse dingen uit kan trekken. Vanaf het eerste moment dat ik lessen volg bij Natasja ervaar ik dit. Ik dacht dat online lessen misschien niet zo goed zouden werken, omdat je elkaar niet goed kunt zien. Het tegendeel blijkt waar te zijn. Vanaf de eerste les hebben we ons gericht op zowel de zangtechnieken, als op de tekst beleving en het gevoel wat je in een lied kunt leggen. Elke les merk ik weer dat ik door de aanwijzingen van Natasja groei in mijn zang. Ik had bijvoorbeeld vanaf een paar lessen al minder moeite met het pakken van hogere noten. Wat ik prettig vind aan de lessen is dat Natasja gelijk door heeft of je wel of niet goed met de technieken bezig bent en ook goed kan uitleggen hoe je de technieken moet toepassen. Natasja kan door haar positieve manier van lesgeven en haar enthousiasme, haar passie voor zingen overbrengen op de leerling. Kortom, ik raad het iedereen aan om (online)-lessen te volgen bij Natasja.

 

 
Zangworkshop Amsterdam Fire Choir
Doug Rought Amerikaanse dirigent Fire Choir Amsterdam:
Your help is an immense help to everyone who gets lessons from you. I wish I had you as a weekly instructor to shape up my choir's 'chops'!
Foto: Tjerk Laan Fotografie
Zangles Loerbeek, Judith Nijland
Door de zanglessen bij Natasja heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Haar positieve, eerlijke en vooral enthousiaste begeleiding hebben mij meer doen geloven in mijn eigen stem. Ik heb nu bijna een jaar zangles bij Natasja. Ik ben op zangles gegaan, omdat er veel wordt gevraagd van mijn stem. Ik zing in twee verschillende bands. Zo kan ik nu met meer gemak de hoge F pakken!
Zangles Loerbeek Romy Fles
"Ik heb nu ruim 2,5 jaar zangles van Natasja. Op de eerste zangles was ik onzeker over wat ik eigenlijk allemaal kon met mijn stem. Gedurende de zanglessen merkte ik dat mijn stem zich goed ontwikkelde. Ik werd zekerder van mijzelf en ik kon veel hoger zingen dan ik aanvankelijk had gedacht. Als ik kijk naar mijn eerste les en waar ik nu sta, dan zijn zowel mijn stem als mijn persoonlijkheid zeker beter ontwikkeld. Dit komt ook doordat ik fijne opbouwende gesprekken kan hebben met Natasja. Elke zangles leer ik weer nieuwe dingen."