Zangles Natasja Voordes
Zangworkshop Amsterdam Fire Choir
Doug Rought Amerikaanse dirigent Fire Choir Amsterdam:
Your help is an immense help to everyone who gets lessons from you. I wish I had you as a weekly instructor to shape up my choir's 'chops'!
Foto: Tjerk Laan Fotografie
Zangles Arnhem, Daniel van Deutekom
Hoi! Ik ben Daniël van Deutekom, ik ben 23 jaar oud en ik speel piano sinds mijn zevende levensjaar. Sinds enkele jaren speel ik ook gitaar. Vanaf dat ik 15 was, ben ik liederen gaan schrijven en aanbidding gaan leiden op diverse plekken. In oktober 2018 lanceerde ik mijn debuutalbum 'Drink & Rejoice'. Sinds een tijd volg ik ook zanglessen bij Natasja en het valt me echt op dat ik zoveel meer zekerheid gekregen heb in mijn gezang. Ik voel me zelfverzekerder dan voorheen, maar mijn vocaal bereik is ook echt gegroeid. Dankzij haar tips is mijn stem niet schor na een zangdienst. Sterker nog: vaak merk ik in mijn stem amper dat ik een uur heb staan zingen! Ik zou zanglessen bij Natasja dan ook echt aanraden!
 
 
 
Zangles Loerbeek, Judith Nijland
Door de zanglessen bij Natasja heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Haar positieve, eerlijke en vooral enthousiaste begeleiding hebben mij meer doen geloven in mijn eigen stem. Ik heb nu bijna een jaar zangles bij Natasja. Ik ben op zangles gegaan, omdat er veel wordt gevraagd van mijn stem. Ik zing in twee verschillende bands. Zo kan ik nu met meer gemak de hoge F pakken!
Zangles Nijmegen, Malou van de groep kwam 1,5 jaar geleden eerst op zangles in Winterswijk, ook al verhuisde ze naar Rotterdam toch wilde zo graag op zangles blijven, nu in Nijmegen. 
Malou zegt: "Ik wilde toch graag specifiek zangles blijven volgen bij Natasja, natuurlijk voor zangles, maar ook voor de goede sfeer en het bouwt mij iedere keer weer op". 
Zangles Winterswijk, Romy Fles
"Ik heb nu ruim 2,5 jaar zangles van Natasja. Op de eerste zangles was ik onzeker over wat ik eigenlijk allemaal kon met mijn stem. Gedurende de zanglessen merkte ik dat mijn stem zich goed ontwikkelde. Ik werd zekerder van mijzelf en ik kon veel hoger zingen dan ik aanvankelijk had gedacht. Als ik kijk naar mijn eerste les en waar ik nu sta, dan zijn zowel mijn stem als mijn persoonlijkheid zeker beter ontwikkeld. Dit komt ook doordat ik fijne opbouwende gesprekken kan hebben met Natasja. Elke zangles leer ik weer nieuwe dingen."